Mercedes-Maybach Pullman (VV 222) 2015

Desi Maybach nu mai produce masini, brandul exclusivist nu a disparut, ocupandu-se de echiparea pentru modele Mercedes- Benz. Facandu-si revenirea cu Mercedes-Maybach 600, acum Maybach se dezlantuie cu limuzina Mercedes-Maybach Pullman, o limuzina in adevaratul sens al cuvantului.

Urmasul legendarei masini Mercedes-Benz 600 Pullman din anii 60, acest model masoara 6,5 metri lungime si dispune de o configuratie de 2+2+2 locuri, fotoliile din spate fiind asezate astfel incat pasagerii sa stea fata in fata.

Intreaga limuzina este acoperita cu piele de o calitate deosebita, iar pasagerii din spate dispun de un televizor cu diagonala de 47 cm si un sistem de sunet surround 3D de la firma Burmester.

Gama de motorizări include un singur propulsor, fiind mai mult decât suficient pentru oricine: un V12 de 6,0 litri pe benzină care dezvoltă 530 CP şi 830 Nm.

Pe langa toate aceste specificatii, limuzina poate fi personalizata in functie de preferintele clientului, posibilitatile fiind aproape nelimitate.

Noul Mercedes-Maybach Pullman incepe de la pretul de 500.000 de euro pentru varianta clasica, iar pentru varianta blindata pretul ajunge aproape la 1 milion de euro.

Limuzina va fi lansata oficial la Salonul Auto de la Geneva in luna martie a acestui an.

Mercedes-Maybach Pullman limuzina interior

 

Mercedes-Maybach Pullman limuzina interior 2

 

Mercedes-Maybach Pullman limuzina interior spate