vopsire jante tabla

Deoarece jantele de tabla, in timp, ruginesc, ele trebuiesc la un moment dat reconditionate. Metodele pentru cei interesati am sa le scriu in acest articol.

In primul rand aveti nevoie de degresant pentru tabla, smirghel, spray cu vopsea, spray cu lac, chit auto de tabla (acolo unde este cazul) si o rola de hartie pentru izolat.

Pentru a indeparta vopseaua veche trebuie sa luati janta la smergheluit cu o hartie de 240. Urmatorul pas va fi aplicarea chitului si pe urma asteptati intarirea lui dupa care veti da iar cu smirghelul. Trebuie sa izolati cu ziar, hartie sau bande de orice tip zonele pe care nu vreti sa le vopsiti.

Pe urma degresati janta si o pregatiti pentru vopsire, aplicati intre doua si patru straturi de vopsea cu pauza intre 30 si 40 de minute. Puteti aplica lacul la cateva ore de la vopsire si sa nu uitati un aspect important, vopsirea trebuie efectuata intr-un mediu cu o temperatura de peste 20 de grade. Lacul daca este nevoie, il aplicati de mai multe ori cu acelasi timp intre pauze.