borbet producator jante

Borbet a inceput in anul 1881 prin turnarea metalelor si a aluminiului din anul 1928, iar din 1977 se ocupa doar de fabricarea jantelor din aluminiu.

Jantele Borbet sunt cunoscute pentru rezistenta lor datorita tehnologiei de turnare: presiune joasa si tratare termica, standard obligatoriu in industria de prim montaj. Borbet produce la standarde de calitate de prim montaj (OEM) prin urmare experientei acumulate in parteneriatele sale cu peste 30 de producatori auto si 10 tuneri germani.

Borbet are in portofoliul sau after-market peste 60 de modele cu dimensiuni cuprinse intre 13 si 22 inch. Cel mai longeviv model de janta Model A se fabrica de peste 25 de ani.

Borbet este cel mai mare producator de jante din Europa avand in productie peste 16 milioane de jante anual si peste 3500 de angajati. In ultimii ani, a fost premiata 3 ani la rand drept cel mai bun furnizor pe reteaua Premio Germania.

Borbet detine omologarea germana TUV pentru toate modelele sale de jante, standard minim obligatoriu cerut de industria de profil.