exclamation-mark-red-md

 

Jantele sunt alese ca fiind un accesoriu de tuning si sunt selectate in functie de aspectul lor. Pe langa acest lucru, trebuie sa aveti in vedere si utilitatea lor.

Jantele sunt accesorii extrem de importante pentru masina si alegerea lor trebuie facuta cu mare atentie.

In primul rand inainte de a va cumpara jante trebuie sa aveti grija la marimea lor. Trebuie sa verificati cartea masinii pentru a vedea care este marimea pe care producatorul o recomanda pentru masina pe care o aveti.

Pe urma trebuie sa aveti in vedere materialul din care sunt create jantele. Acestea se impart in doua categorii: jante din aliaj si jante din otel. Jantele din otel sunt mai rezistente, destul de scumpe, dar si mai putin aratoase decat cele din aliaj. Totusi, as putea spune ca fiecare din cele doua au avantajele si dezavantajele sale si ramane la latitudinea conducatorului auto sa decida care i se potrivesc mai bine.

Nu in ultimu rand, inainte de a va cumpara jante pentru masina trebuie sa aveti in vedere scopul. Jantele pot fi alese pentru uz obisnuit sau pentru curse. In cazul in care va doriti jante pentru curse, acestea trebuie sa fie fabricate din materiale mai bune, mai rezistente si mai scumpe.