Premiera mondiala a fost programata pentru editia de anul viitor a Salonului Auto International Nord-American, care se desfasoara la Detroit in perioada 13 – 28 ianuarie 2018.

Versiunea 53 AMG a noului Mercedes CLS nu este singura surpriza pregatita de compania germana pentru North American International Auto Show. Potrivit primelor informatii oficiale, vizitatorii evenimentului vor putea admira indeaproape, pe viu, si urmatoarea generatie a legendarului G-Class.

Intre timp, producatorul din Stuttgart a publicat mai multe fotografii ce surprind interiorul noului model G Class. In varianta de top, acesta propune o configuratie cu doua display-uri de dimensiuni generoase in panoul de bord – de 12.3 inch fiecare, dintre care unul folosit pentru afisarea vitezometrului si a turometrului.

Asa cum ii sta bine unui automobil de lux, urmatoarea generatie a legendarului Mercedes G-Class anunta inclusiv o selectie de dotari premium, precum insertii de piele fina, cusaturi contrastante, incalzire, ventilatie si chiar masaj. Special pentru audiofili, un sistem Burmester cu 16 difuzoare este oferit in mod optional.