Potrivit celor mai recente informatii oferite de compania germana, premiera mondiala va avea loc la inceputul anului viitor, cu ocazia evenimentului North American International Auto Show.

O noua editie a Salonului Auto International Nord-American de la Detroit se apropie cu pasi repezi, un motiv foarte bun pentru ca marile companii producatoare de masini sa scoata la iveala surprizele pregatite pentru evenimentul organizat in perioada 13 – 28 ianuarie 2018.

Printre acestea se numara si urmatoarea generatie a celebrului Volkswagen Jetta, cu importanta mentiune ca modelul german de clasa compacta ajunge astazi in fata publicului larg fara voia sa, multumita mai multor imagini care surprind complet necamuflata caroseria in patru portiere.

Dupa cum putem observa si in cele trei fotografii cu pricina, exteriorul noului autoturism al companiei din Wolfsburg iese in evidenta printr-un design agresiv stilizat, cu nervuri la nivelul capotei motorului, prize de aer supradimensionate si un eleron subtil integrat in forma portbagajului.

De cealalta parte, interiorul urmatoarei generatii Volkswagen Jetta ramane un mare mister, insa este de asteptat ca viitorul sedan de clasa compacta si origine germana sa preia mai multe detalii vizuale – dar si tehnologii de ultima ora, de la versiunea imbunatatita a modelului Golf.