Proline Wheels

Incepand cu anul 1996 ne-am dedicat unui singur ideal frumuseţea şi calitatea jantelor din aliaj de aluminiu.

Suntem unul dintre cei mai importanti producatori de jante din aliaj, de înaltă calitate şi totodata furnizori pentru parteneri de renume, producatori de pneuri, dealeri, colectionari, dealeri auto autorizati şi ateliere de lucru.

Echipa noastra Proline are un înalt nivel de potenţial creativ, o mulţime de experienţă, capabilităţi şi cea mai noua tehnologie. Ne confurtam cu diferite provocări de pe piaţă şi în acest proces, reusim sa stabilim mereu noi puncte de referinţă în ceea ce priveşte calitatea, design-ul si serviciile oferite.

calitate progres

Ulterior stabilirii instrumentelor şi după încheierea testelor TUEV foarte amanunţite, jantele noastre sunt fabricate în atelierele şi turnătoriile atestate din Turcia şi China. Partenerii noştri autorizaţi produc jante compatibile cu autovehicule noi, cât şi pentru Proline.

Putem garanta calitate si randament maxim clientiilor nostri, beneficiind de ajutorul continuu al verificărilor şi îmbunătăţirilor permanente în procesele de fabricaţie.

design creativitate

De la începuturi am reusit sa ne menţinem standardele de calitate şi creativitate fiind adevăraţi lideri în domeniu. De-a lungul timpului unele jante ProLine au devenit adevarate jante clasice.

În acelaşi timp am creat istorie prin noutaţile în materie de design aduse de jantele noastre, acesta fiind rezultatul experimentărilor şi inspiraţiei echipei noastre. In tot acest proces nu am facut nici un compromis!

Colecţia noastră va oferă o gamă largă de selecţie în materie de design şi dimensiuni, corespunzând celor mai variate gusturi pentru a schimba faţa maşinii tale cu stil şi eleganţă.

Echipa ProLineAuto / Oradea / Bihor

Contact: 0729 24 25 26