1. Paul Walker

paul walker

Moartea lui Paul Walker a socat toata lumea in anul 2013. Celebrul actor a decedat dupa ce masina in care se afla, un Porsche Carrera GT a avut viteza prea mare pe un drum fara iluminare, iar soferul autovehiculului a pierdut controlul masinii. Paul Walker a murit la doar 40 de ani.

2. James Dean

james dean

Un alt actor american care a murit in accident de masina este James Dean. Acesta a murit in timp ce conducea un Porsche 550 Spyder care s-a ciocnit frontal cu un Ford. James Dean a murit la doar 24 de ani.

3. Albert Camus

albert camus

Albert Camus este un scriitor francez, castigator al Premiului Nobel. El a murit in 1960 in timp ce se afla intr-un automobil Facel Vega, condus de publicistul sau.

4. Steve Allen

steve allen

Steve Allen a fost un cuoscut om de televiziune, actor, compozitor si scriitor din Statele Unite ale Americii. Acesta a murit in anul 2000, cand avea 78 de ani, in timp ce conducea un Cadillac Seville din 1993 cand a fost lovit de un SUV Lexus.

5. Dale Earnhardt

Dale Earnhardt

Probabil cel mai cunoscut pilor de curse NASCAR este Dale Ralph Earnhardt. Dale a murit la varsta de 49 de ani pe circuit, cand un alt pilor a acrosat masina sa. Cauza principala a decesului a fost o problema la centurile de siguranta.

6. Claudia Jennings

Claudia Jennings

Claudia Jennings a fost una dintre cele mai frumoase actrite ale anilor ’60 si ’70. Aceasta a murit la numai 29 de ani intr-un accident de masina pe cand se afla la bordul unui automobil care circula pe autostrada Pacific Coast din Statele Unite.

7. Gilles Villeneuve

Gilles Villeneuve

Gilles Villeneuve a fost un pilor de curse canadian care a participat la Formula 1 si a castigat de 6 ori si a urcat pe podium de 13 ori. El a murit la bordul monopostului Ferrari in timp ce depasea cateva masini intarziate. A murit in urma unei fracturi la coloana.

8. Barack Obama Senior

Barack Obama Senior

Barack Hussein Obama este tatal actualului presedinte american, Barack Obama. El a murit pe cand avea 46 de ani, dupa ce isi pierduse ambele picioare intr-un alt accident auto.

9. Ryan Dunn

Ryan Dunn

Ryan Dunn este cunoscut pentru rolurile din serialul Jackass si Viva la Bam. Dunn a murit la bordul masinii sale, un Porsche 911 GT3 dupa ce s-a urcat beat la volan, a pierdut controlul volanului si s-a izbit de un copac.

10. Mike Hawthorn

Mike Hawthorn

Mike Hawthorn a fost unul dintre pilotii de curse ai echipei Jaguar. El a murit in timp ce conducea masina proprie, un Jaguar MK1. A pierdut controlul intr-un viraj periculos si a intrat pe contra-sens direct intr-un camion.