Astazi va voi prezenta un articol cu 3 celebritati romanesti care au murit in accident de masina, iar pe maine urmeaza un alt articol despre celebritati ale lumii care au murit in aceleasi conditii.

1. Laura Stoica

laura stoica

In anul 2006 s-a produs un accident in care si-a pierdut viata o indragita cantareata din muzica romaneasca, si anume Laura Stoica. Probabil este cel mai cunoscut caz de acest gen din Romania, in care o vedeta isi pierde viata intr-un accident rutier. Laura Stoica si logodnicul ei se aflau in masina personala care circula pe DN2, moment in care o Dacie a intrat pe contrasens si a lovit din plin masina acestora, un Renault Clio. Cu putin timp inaintea accidentului, artista anunta-se ca este insarcinata si planuia sa lanseze un nou album.

2. Teo Peter

teo peter 2

Teo Peter, fostul basist al trupei Compact, s-au nascut in anul 1954, fiind considerat un Bruce Springsteen al Romaniei. Acesta a murit intr-un accident de masina petrecut in anul 2004. Taxi-ul in care se afla a fost lovit de un Ford Expedition condus de un puscas marin care se afla in stare de ebrietate.

3. Grigore Vieru

grigore vieru

Grigore Vieru, cel mai cunoscut scriitor din Republica Moldova, a murit in anul 2009 la varsta de 73 de ani pe cand conducea o masina, in Chisinau. Nu se cunosc foarte multe detalii despre incident, insa se cunoaste faptul ca soferul a pierdut controlul volanului si a intrat intr-o structura de beton. Dupa cateva zile, Grigore Vieru a murit la spital.