Primul crossover cu zero emisii produs vreodata de gigantul german, descris ca fiind o masina construita pentru milioane de oameni.

Un concept complet nou al spatiului, care va ofera libertate. Performanta electrica, menita sa entuziasmeze. Si confort intuitiv la operare, ceea ce face totul foarte simplu.

Odata cu acest model, constructorul din Wolfsburg revolutioneaza modul in care masinile interactioneaza cu pasagerii. Daca unii folosesc comenzi vocale, gesturi sau Head-up Display, Volkswagen se bazeaza pe ID.Light.

Tehnologia utilizeaza o banda cu 54 de LED-uri, care se intinde pe toata lungimea bordului si interactioneaza cu soferul si pasagerii prin intermediul luminii si a culorilor.

Porniti confortabil spre birou dimineata, pe drum lasati copiii la scoala si seara parcurgeti drumul in sens invers, cu o incarcare a bateriei. Aveti la dispozitie o capacitate energetica neta de 77 kWh in varianta de echipare Pro, cu putere de pana la 150 kW (Pro).

Un SUV urban cu un concept uluitor in materie de design si cercul de bracaj al unei masini mici: Noul ID.4 demonstreaza cat de atragatoare poate sa fie mobilitatea electrica.

Cu jante din aliaj usor perfecte de 18 inchi sau optional de 19 pana la 21 inchi, bare de plafon pentru bagaje suplimentare, manere incorporate ale usilor pentru o aerodinamica imbunatatita, stopuri optionale LED 3D cu semnalizatoare dinamice.

Datorita uriasei suprafete vitrate, care se intinde aproape pe intreaga latime a plafonului, plafonul panoramic optional din sticla atrage toate privirile. Si mai frumos: perspectiva neobturata asupra cerului.