Noul model este un crossover electric, ce vine cu o autonomie generoasa de pana la 460 km datorita acumulatorului de 72.6kWh. Costul noului concept este pe masura, in jur de 52 000 euro si va putea fi cumparat incepand cu jumatatea anului 2021.

Caroseria cu unghiuri drepte, faruri patratoase cu margini LED pentru luminile de zi. Rotile sunt pe 20 inchi din aliaj.

Manerele sunt ascunse in usi, pastrand un coeficient aerodinamic pentru o autonomie cat mai mare. Are o autonomie de 418km si o ultra-incarcare de la 10% la 80% in 18 minute.

Ioniq 5 nu va avea o consola central clasica. Noul concept va putea glisa in fata si spate, oferind atat spatiu de stocare dar si suporti de sticle si pahare.

Scaunele frontale sunt ajustabile electric si se pot deplasa aproape in pozitie verticala.

Interiorul un design minimalist, futurist cu un display plat de 12 inchi , impreuna cu ventilatiile discret integrate.

Hyundai Ioniq 5 nu este o masina mica are o lungime de 4.635mm. Nici partea de portbagaj nu a fost neglijata, avand doua spatii de depozitare – un portbagaj de 531 litri in spate si frontal 57 litri.

Masina va beneficia de toate minunile tehnologice, de la detectia pietonilor, franare automata de urgenta, faruri adaptive, pilot automat ce te tine pe banda corecta pe autostrada, asistent la parcare cu camera 360 grade.