Pe baza experientei acumulate in ultimii 10 ani din pozitia de lider pe care Groupe Renault o ocupa in domeniul mobilitatii electrice, Dacia Spring marcheaza inceputul unei noi ere privind mobilitatea electrica accesibila tuturor.

Dacia Spring, primul model electric al marcii, are o autonomie medie de 225 km, dar in conditii de frig extrem sau de condus la viteza maxima autonomia ar putea scadea sub 150 km.

Bateria de la Spring cantareste 280 kg, iar intreaga masina are o greutate de 955 kg. Bateria are 26,8 kWh, iar motorul este de 33 kW (44 CP).

Incarca noul Spring acasa, la o priza obisnuita sau instaleaza un Wallbox, pentru o incarcare rapida, in 4 ore si 27 de minute.

Cu incarcatorul CC (disponibil optional), poti incarca bateria pana la 80% in numai 50 de minute, la o statie de incarcare rapida.

Respectiva creatie masoara numai 3.734 de milimetri in lungime, pe cand latimea caroseriei in cinci usi, cu oglinzile retrovizoare luate in calcul, este de doar 1.77 metri.

Dacia cu design inovator, linii puternice, dimensiuni compacte, semnatura luminoasa, bare de pavilion, jante de 14”, din aliaj usor, cu aspect diamantat si scut de protectie spate.

Dacia Spring este spatiosa, cu 4 locuri generoase, ofera cel mai mare volum de incarcare din clasa sa, cu un portbagaj spatios 280 litri si bancheta spate rabatabila.

Bordul contine sistemul multimedia MEDIA NAV cu ecranul tactil de 7” ce permite conectarea prin Android Auto™ si Apple CarPlay™ pentru smartphone-urile compatibile, precum si prin Bluetooth®, ecran color de 3,5” pentru sofer, senzori de parcare spate si camera video spate, servodirectie electrica, geamuri electrice fata si spate, inchidere centralizata cu telecomanda, aer conditionat etc.

 Pretul incepe de la 16.990 euro.