Noua generatie Dacia Sandero s-a impus la categoria Good Deal, care premiaza cea mai ofertanta reteta de pana in 20.000 de euro. In batalia respectiva au mai intrat Honda Jazz, SEAT Mii electric si Suzuki.

Aceasta se remarca printr-un design mai atragator ca oricand, care cuprinde plansa de bord cu design nou, sistem de aer condiționat automat care permite setarea temperaturii, pentru a beneficia de confort termic optim pe durata calatoriei.

Farurile cu LED ale Noului Sandero se aprind automat si asigura vizibilitate imbunatatita, atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte.

Cu noul sistem Media Control si conexiune pentru telefon Bluetooth integrata, puteti controla sistemul audio de la volan si accesa cu usurinta sistemul de navigatie preferat, instalat pe telefon.

Noul Sandero este acum disponibil cu 2 tipuri de combustibil, benzina si GPL: ECO-G. Integrata in timpul fabricatiei vehiculului, aceasta solutie fiabila, usor de utilizat, accesibila si economica ajuta la reducerea consumului de combustibil si emisiilor de CO2.