Producatorul din Munchen nu s-a abtinut de la nimic si astfel a rezultat cel mai puternic model al sau din toate timpurile.

Motorul V8 de 4,4 litri, cu tehnologia BMW M TwinPower Turbo, dezvolta 467 kW/635 CP la BMW M5 CS – cu 7 kW/10 CP mai mult decât la BMW M5 Competition.

BMW M5 CS este usor de recunoscut dupa conturul grilei frontale, inscriptiile M5 CS, aerisirile M de pe aripile fata si capota portbagajului care sunt finisate in nuanta Gold Bronze. Bavarezii au ales aceeasi culoare si pentru jantele M, cu diametrul de 20 de inch.

Farurile BMW Laserlight sunt incluse in oferta standard. Piesa de rezistenta este, semnatura luminoasa, in forma de L, care este de culoare galbena atunci cand sunt activate faza scurta, faza lunga.

Noul M5 CS poate gazdui pana la 4 pasageri in interior. Scaunele sport, sunt imbracate in piele Merino neagra cu o serie de cusaturi constrastante in nuanta Rosu Mugello.

Franele M din carbon ceramic pentru BMW M5 CS ofera o forta de oprire impresionanta. Etriere fixe cu sase pistoane pe puntea fata si etrierele flotante cu un singur piston pe puntea spate poarta logo-ul M si sunt vopsite standard în rosu, optional fiind disponibila si o finisare aurie. 

 Lansarea va începe în primavara anului 2021, pretul este de 178.560 Euro cu TVA.