Walker a avut o colectie impresionanta si foarte diversificata de masini, actorul strangand sub acelasi acoperis masini americane, masini sport si chiar si multe modele europene.

Unul din cei mai incantatori bavarezi din colectia actorului, acest BMW M1 din 1980 vrea sa faca fericit pe cineva in viitorul apropiat, fiind listat de vanzare.

Daca in varianta standard, inima unui M1 pompeaza in jur de 273 CP, dupa o terapie speciala la un tuner, exemplarul lui Paul Walker dezvolta tocmai 350 CP.

Anul trecut a primit anvelope noi iar bordul indica numai 6.400 de kilometri facuti in ultimii 41 de ani. Masina vine cu cateva bonusuri din anii 80, de genul un casetofon Blaupunkt, sistem de aer condiționat, dar si scaune si geamuri cu reglare electrica.

Nu putem sti inca pretul final pentru care va fi adjudecat exemplarul in cauza, dar fiti de acord ca are o istorie impresionanta!

Vom vedea cat de dorita e masina pentru un impatimit abia pe 31 ianuarie, dar pana atunci, mentionam in treacat ca la momentul scrierii articolului oferta maxima este de peste 350.000 $.