Chinezii de la NIO au inceput in forta anul 2021, debutand sedanul cu propulsie complet electrica ET7.

Interiorul scoate la iveala o atmosfera minimalista, cu doua display-uri color pentru afisarea tuturor informatiilor si comenzilor disponibile, inclusiv deflectoarele de aer smart care sunt ascunse privirii, iar pe plansa de bord se mai gaseste corpul unui asistent vocal avansat NOMI Mate 2.0.

Automobilul este capabil de conducere autonoma si include toti senzorii necesari, inclusiv unii integrati în corpul sau.

Masina pune la dispozitii tehnologii precum 5G, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2 si V2X.

Standard mai vine cu dotari precum suspensie pneumatica smart, amortizoare adaptive, acoperis panoramic din sticla laminata, head-up display, trei porturi USB-C si scaune cu incalzire, ventilare si masaj pentru toti pasagerii.

Masina pune la dispozitii tehnologii precum 5G, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2 si V2X.

Cu ET7 cei de la NIO mai introduc prima cheie digitala UWB din lume, portiere fara cadru pentru geamuri și cu soft close, toate din nou standard.

Preturile incepand de la echivalentul a putin peste 48.000 de euro, in cazul in care clientul prefera sa inchirieze bateria, sau aproape 57.000 de euro, daca acesta alege sa o cumpere, respectiva masina se remarca numaidecat prin design-ul modern al caroseriei.

Va fi disponibil la alegere cu baterii de 70 (peste 500 km autonomie), 100 (peste 700 km autonomie) sau 150 kWh (peste 1000 km autonomie).