nissan leaf masina electrica vanduta

Cea mai vanduta masina cu zero emisii din lume este Nissan Leaf. Europenii au cumparat anul trecut putin peste 56.000 de masini electrice, iar peste un sfert dintre acestea sunt exemplare ale modelului Nissan Leaf.

„Observam acum impactul pe care recomandarile clientilor lui Leaf le au in vanzari, deoarece 95% dintre acestia sunt fericiti să dea referinte pozitive despre aceasta masina, iar 50% sustin ca nu se vor intoarce niciodata la diesel sau benzina. Acest tip puternic de promovare combinat cu o crestere a numarului de oameni care afla despre ecomiile masive pe care le fac clientii masinilor electrice fac prin urmare ca vanzarile lui Nissan Leaf sa creasca in continuare”, declara vicepresedintele senior pe vanzari si marketing al Nissan Europa.

Interesant este faptul ca analizele prelucrate de Nissan arata ca posesorii modelului Leaf au parcurs anul trecut in medie 16.600 de kilometri, ceea ce depaseste media de kilometri parcursi de posesorii modelelor pe benzina si diesel la nivel european, situata la 11.500 de kilometri.