mini cooper tuning

Germanii de la CoverEFX, care sunt faimosi in intreaga lume datorita foliilor lor de design, au realizat un grandios pachet de tuning care transforma modelul britanic Mini Cooper intr-o masina stilata si insetata de cai putere.

La prima aparitie, Mini John Cooper Works by CoverEFX va starni o furtuna de aplauze sau de huiduieli, in functie de gusturi datorita garderobei sale neobisnuite, care aduce aminte de posetele Louis Vuitton.

Folia exterioara asemanatoare pielii si accentele de auriu ofera un aer exclusivist masinii. Noile incaltari (jante OZ pe 17 inci plus pneuri Toyo R888 205/40 R17 84W) dau un plus de savoare exteriorului deja-excentric, factorul uimitor fiind prezenta la interior prin schimbatorul WorxRacing.

CoverEFX a inzestrat motorul 1.6 turbo cu o cutiuta magica de bunatati, ce include ECU optimizat, sistem de evacuare precum si filtru de aer sport. Cu alte cuvinte, primul nivel urca herghelia de sub capota pana la 236 CP si 350 Nm, in timp ce al doilea nivel va livra celui aflat la volan nu mai putin de 252 CP si 382 Nm.

In final, puteti opta pentru o suspensie coilover KW Variant 3, rezultatul fiind un Mini John Cooper Works inflacarat.

mini cooper tuning 2