Trabant vechi

Te-ai intrebat vreodata cu ar putea un Trabant vechi sa devina o super masina? Ei bine, un polonez a transformat Trabantul intr-o masina de performanta. Vechiul model german s-a ales cu motorul unui Audi TT si cu performante de super masina.

In vremea comunismului, Trabantul era o masina destul de populara pe strazile Romaniei, majoritatea disparand complet in epoca actuala. Doar cateva cluburi de pasionati incearca sa le tina in viata cu restaurari atente.

Un proiect amplu a unui polonez a inceput cu 14 ani in urma, cand a cumparat un Trabant pentru a-l reconditiona. Trabantul s-a ales astfel cu un motor de 1,8 litri turbo al unui Audi TT.

Produsul final a fost un Trabant care beneficiaza de un motor de 270 de Nm si 365 de Nm, disponibil de la 4500 rpm. Acceleratia de la 0 la 100 de km/h se face in doar 4.5 secunde, iar cea de la 0 la 200 de km/h in doar 15.5 secunde. Proprietarul i-a instalat de asemenea discuri de frana cu diametrul de 312 mm pe fata si 256 mm pe spate si a facut loc unor sisteme de siguranta ca ABS și ESP.

Ce parere aveti? ­čÖé

trabant lux

trabant turbo

trabant super masina