marian godina politist brasov umor

Celebrul politist Marian Godina din Brasov, care s-a facut remarcat prin postarile pline de umor de pe Facebook, a fost invitat la Digi24 si i-a sfatuit pe conducatorii auto despre modul in care acestia trebuie sa se comporte atunci cand sunt opriti de catre politisti in trafic.

Marian Godina a declarat ca pe politisti ii deranjeaza atunci cand un sofer face pe prostul si se face ca nu intelege de ce a fost oprit, iar sfatul sau pentru acestia este sa dea o replica mai buna precum „stiu de ce m-ati oprit” insotita de un zambet. Deci cel mai bun sfat al sau ar fi sa zambiti politistului, si mai precis oricui, deoarece deja porniti cu un plus.

Un alt sfat a lui Marian Godina ar fi sa evitati apelativul „sefu” deoarece denota incultura si este o forma de lingusire fara rost. Acesta a declarat ca „Nici nu am cunoscut vreun coleg caruia sa-i placa sa i se spuna asa, decat sefilor, dar ei sunt sefi”.

De asemenea, Marian Godina a spus ca „Pentru ca stiu ca un om nu isi arata caracterul la prima intalnire, ci la ultima, dupa ce completez procesul verbal, las nebifate casutele din dreptul avertismentului si amenzii, ma duc la sofer si ii spun: ‘Amenda este atat. Ce obiectiuni aveti de facut?’, iar daca acesta spune ‘Ce obiectiuni sa am, am gresit, asta e.’ atunci bifez casuta avertisment”.

Pentru alte sfaturi de la politistul Marian Godina si povesti pline de umor comandati cartea Flash-uri din sens opus de pe www.curteaveche.ro.