Concept Lincoln Navigator

Lincoln a prezentat la Salonul Auto de la New York un concept al unui viitor Navigator. Conceptul vine cu usi cu deschidere verticala, cu un spatiu interior mare si cu un motor de 400 cai putere.

Modelul Lincoln Navigator s-a bucurat de un succes mare pe piata din SUA. SUV-ul de dimensiuni impresionante se pregateste de o noua generatie, ce urmeaza sa fie lansata in anul 2017.

Pana la lansarea oficiala, Lincoln a prezentat conceptul Navigator, cu ocazia Salonului Auto de la New York. Acesta vine cu un design deosebit, care se va regasi si pe modelul oficial, conform spuselor companiei.

Usile cu deschidere verticala au fost folosite pe concept doar pentru a demonstra cat de spatios este interiorul lui Navigator, insa nu se vor regasi si in varianta oficiala.

Interiorul este imbracat in piele, iar scaunele sunt ajustabile electric in 30 de directii.

Conceptul Navigator beneficiaza de o camera cu vedere la 360 de grade, de mentinerea benzii de rulare si de asistenta la franarea de urgenta cu functie de detectare a pietonilor.

In interior avem, de asemenea, monitoare generoase, fixate de scaunele fata, cu o conexiune wi-fi, cu un instrument de bord complet digital si cu un display central pentru sistemul multimedia, care este amplasat pe plansa de bord.

Conceptul dispune de un motor V6 Ecoboost de 3.5 litri, capabil sa dezvolte 400 de cai putere.

Concept Lincoln Navigator 2

Concept Lincoln Navigator 3