mercedes f 015 luxury limuzina viitor
Limuzinele de lux se vor schimba radical in urmatorii 15 ani, calatoriile la bordul acestora urmand a deveni experiente multimedia. Conceptul Mercedes F015 aproba aceasta afirmatie.

Prezentat in premiera mondiala cu ocazia evenimentului CES, Mercedes F015 dispune de blocuri optice active care sunt capabile sa-si modifice forma si culoarea pentru a interactiona cu lumea de afara. Acesta este cu siguranta punctul cel mai atractiv al acestei limuzine.

Interesantul concept gazduieste nu mai putin de sase monitoare de dimensiuni generoase, impartite intre panoul de bord si fetele usilor. Cele patru scaune individuale pot fi rotite in orice parte, permitand inclusiv un contact direct intre ocupantii locurilor fata si spate. Referitor la design, combinatia dintre pielea alba, lemnul masiv si insertiile metalice isi vor merita toti banii.

Noul Mercedes F 015 Luxury in Motion nu dezamageste nici la capitolul tehnic. Prima suta de km/h vine in 6.7 secunde, in timp ce viteza maxima este de 200 km/h. Cat despre propulsie, aceasta este asigurata de un sistem hibrid hidrogen-electric, capabil sa ofere o autonomie de pana la 1.100 de kilometri.

Ce parere aveti? 🙂

mercedes f 015

 

mercedes f015 luxury