BMW Concept X7 iPerformance pe denumirea lui completa, are un design care a reusit sa starneasca numeroase controverse printre fanii de pe internet ai marcii din Munchen, acestia criticand in special dimensiunea celor doua nari care formeaza grila frontala.

Farurile extrem de subtiri in comparatie cu grila frontala despre care discutam anterior si banda cromata asociata prizelor de aer de la nivelul fata – ansamblu pe care internautii l-au asociat cu o crosa de hockey, au reusit la randul lor sa atraga furia asupra conceptului companiei bavareze.

In ceea ce priveste departamentul interior, dupa cum precizam si in cursul zilei de ieri, noul BMW X7 mizeaza pe un stil familiar, inspirat din actuala Serie 7, cu doua display-uri de inalta rezolutie, dintre care unul instalat in spatele volanului si folosit pentru afisarea ceasurilor de bord.

Noul BMW X7 va ajunge pe strazile Terrei incepand cu anul viitor, data la care compania din Munchen va mai lansa pe piata auto si o versiune de productie a studiului de design care prefigureaza generatia abia cu numarul doi a legendarului model Seria 8, Concept 8 Series.

Ce parere aveti?