Holden Efijy concept masina 3

Masina concept Holden Efijy a fost prezentata in anul 2005 la Australian International Motor Show si reprezinta reincarnarea celei mai faimoase masini a Australiei, FJ Holden.

Holden Efijy dispune de un motor V8 de 6 litri cu supercharger Roots ce produce 644 cai putere (480 kW) la 6.500 rpm., sasiu de Chevrolet Corvette si tehnologie performanta. Caroseria este realizata din fibra de sticla, aspect care mai este completat de evacuarile duble realizate custom, din otel inoxidabil, de 2.5 inch si de rotile din aluminiu de 20×9 inch pe fata si 22×10 inch pe spate.

In interior avem o piele de inalta calitate de culoare bej si vopsea ce se potriveste perfect cu caroseria. Gasim un volan elegant, printre spitele acestuia zarindu-se vitezometrul de tip monoclu. Majoritatea comenzilor acestei masini se realizeaza prin intermediul unui ecran LCD ascuns la jumatatea bordului.

Holden Efijy nu a prins linia de productie, scopul sau fiind acela de a demonstra abilitatile companiei, talentul si priceperea designerilor si a echipei de ingineri.

Holden Efijy concept masina interior

Holden Efijy concept masina 4

Holden Efijy concept masina