jante transparente 5

Firma producatoare Radurra are meritul de a inova un domeniu care acum ceva vreme parea foarte limitat. Ei bine v-ati asteptat vreodata sa auziti de „jante transparente„?.

In anul 2006, la SEMA Las Vegas, jantele denumite D’Vinci Forgiato Radurra au facut deliciul publicului. Ele au fost prezentate in premiera la Salonul de Tuning si Accesorii SEMA Las Vegas si au fost montate pe un Mercedes S550 Lorinser. Mai sus aveti o fotografie oficiala cu jantele montate pe masina.

Cum sunt construite aceste jante? Jantele D’Vinci Forgiato Radurra sunt construite din inele exterioare si interioare din aluminiu forjat care tin loc de cadru pentru discurile alcatuite din policarbonati intariti chimic (un material care imita destul de bine sticla si este foarte rezistent).

Jantele au fost lansate in doua dimensiuni, 20 si 22 de inch, iar o singura bucata costa nu mai putin de 5000 de dolari, astfel un set de jante transparente costa la lansare 20.000 de dolari.

Aspectul inedit al jantelor D’Vinci Forgiato Radurra nu poate trece neobservat pe strada. Desi ele costau destul de mult, ideea de a aduce o inovatie in domeniul jantelor a fost foarte bine primita de toti iubitorii de masini. Fuziunea de clasicism cu tehnologia de varf au facut ca jantele D’Vinci Forgiato Radurra sa fie la fel de apreciate precum un ceas rafinat sau o bautura fina.

 

jante transparente 4

 

jante transparente 3