Carlex Design a pregatit o noua reteta de tuning pentru Mercedes G63. Noua lor creatie a fost numita Racing Green Edition si vine sa-i ofere offroader-ului o aparenta si mai scumpa, iar acest efect este atins doar prin vopseaua speciala de caroserie.

Caroseria a fost revopsita in nuanta verde smarald, vopseaua fiind aplicata manual.

O parte din elementele exterioare, precum pragurile laterale, sunt din fibra de carbon, ce se regaseste pe acoperisul masinii si capacul rotii de rezerva atasate pe usa din spate.

Habitaclul a fost retapisat complet. Aici posesorii vor fi rasfatati de piele fina cu ornament original, ce combina nuantele exterioare de verde si maro.

Restul suprafetelor interioare care nu au fost acoperite cu piele sunt din fibra de carbon, care poate fi observata pe plansa de bord, volan si panourile interioare ale portierelor. Plafonul pe interior este tapisat cu Alcantara verde.

Tehnic offroader-ul de performanta nu a suferit modificari. De altfel, se pare ca G 63 nu are nevoie de interventii, bolidul este propulsat de benzinarul twin-turbo V8 de 4.0 litri, ce poate oferi un maxim de 585 CP si 850 Nm.

Resursele motorului sunt gestionate de cutia automata cu 9 rapoarte si sistemul de tractiune integrala 4MATIC+. In aceasta ipostaza poate accelera pana la 100 km/h in doar 4.5 secunde si are o viteza maxima limitata electronic la 220 km/h.

Pretul este de aproximativ 150,000 euro.