Imagini concept Bugatti Vision Gran Turismo 2

Chiar daca Bugatti a anuntat acum mai bine de jumatate de an incheierea productiei Veyron, celebra firma producatoare de automobile de lux a anuntat ca nu va lipsi de la Salonului Auto desfasurat la Frankfurt in perioada 19 – 27 septembrie 2015.

Dupa zece ani de activitate si 450 de unitati asamblate, Bugatti a pus punct intr-un final productiei legendarului sau Veyron, insa va debuta cu un alt automobil de lux cu motor W16 quad-turbo.

Noul concept car adopta cu mandrie aceeasi viziune Bugatti si anume toate elemente sale aerodinamice avand mai degraba un rol functional decat unul pur estetic. Pe urma caroseria dramatic stilizata ne poarta prin anii de glorie ai marcii detinute in prezent de Grupul Volkswagen.

Este un proiect destinat mediului virtual, insa a fost construit pentru ca oricare componenta sa aiba functie reala. „Am vrut sa dezvoltam o masina de curse pentru fanii nostri, un Bugatti adevarat pana la cel mai mic detaliu, si sa transmitem valorile nelimitate ale brandului” ne spun cei din echipa de design.

Vision Gran Concept reprezinta un tribut al brandului adus curselor din perioada 1920 si 1930 precum si victoriilor din competitia Le Mans de 24 de ore.

Imagini concept Bugatti Vision Gran Turismo

 

Imagini concept Bugatti Vision Gran Turismo 3