masina personalitate

Un conducator auto are posibilitatea de a-si accesoriza propria masina in functie de prioritatile sale, printre care enumar: succes, statut, stil, performanta, sexul, etc.

Piata after-market a jantelor din aluminiu permite mai mult decat oricare alte piete fiecaruia dintre proprietarii auto sa aiba o masina unica, distincta, pe care sa o personalizeze dupa gustul fiecaruia la un pret cat mai mic.

Fiind un trend initiat de constructorii auto mondiali, crestera dimensiunii jantelor de la dimensiuni standard de 15”- 16”, beneficiaza de avantajele dinamice care rezulta in urma montarii lor.

In acest sens si producatorii de jante after-market au urmat aceeasi tendinta de a mari diametrele jantelor construite, dezvoltand totodata tehnologii de fabricatie si finisare noi, care aduc avantaje desoebite in ceea ce priveste greutatea, rezistenta, aspectul si fiabilitatea lor.

Prin urmare, conducatorii auto pot adauga / schimba diferite accesorii pe propria masina la preturi foarte avantajoase pentru a o face cat mai unicata si pentru a se potrivi cat mai bine cu personalitatea sa.