autorulota kiravan

KiraVan este un camper demn de exploatare spatiala. Nu este creatia a unei mari corporatii, ci este produsul unei singure persoane, al inventatorului american Bran Ferren.

Desi un astfel de vehicul nu pare destinat exploatarii terrei, inventatorul american spune pe pagina oficiala a proiectului ca ideea crearii unui astfel de vehicul capabil sa mearga aproape oriunde in lume a luat nastere in 2010 in momentul s-a nascut fetita lui, Kira.

Vehiculul este gandit special sa poata fi folosit la productia de filme, la cercetari stiintifice dar si la diferite plimbari, Kira Van avand posibilitatea de a primi dotari in functie de scopul individual al fiecarui client in parte, si nu in ultimul rand este foarte familiar cu copiii.

Platforma de la care a inceput constructia lui KiraVan este cea a unui Mercedes-Benz Unimog U500NA, insa evident a fost modificata aproape in totalitate. Vehiculul tracteaza o remorca unica in lume care transforma Kira Van in cea mai tare rulota din lume.

Kira Van va fi dotat cu sisteme de navigatie si comunicatie de ultima generatie precum GPS, GLONASS, Galileo si BeiDou si comunicatii prin radio dar si satelit.