Saptamana aceasta, in presa din Romania au aparut cateva stiri care ne privesc direct pe noi, soferii din Romania si nu numai.

Conform declaratiilor facute acum de autoritati, tindem sa fim si mai increzatori. Da, pentru ca saptamana aceasta Minisitrul Transporturilor, Felix Stroe, a spus ca in judetul Hunedoara, in anul 2018, se vor da in circulatie cel putin 150 de kilometri de autostrada.

Delegatia de lucru a fost formata din Ministrul Transporturilor, alaturi de secretarul de stat Mircea Biban, dar si de seful Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Stefan Ionita. Cei trei au tinut sa precizeze ca Ministerul Transporturilor a revenit la organizarea traditionala pe domenii mari de activitate. In plus, sectretarii de stat au primit atributii clare, ferme si pe domenii exacte. Prin urmare, secretarul de stat Mircea Biban va fi prezent direct sau prin reprezentantii sai in toate santierele.

Vestile sunt bune, mai ales ca Ministrul Transporturilor a mai precizat ca domnul Biban va fi raspunzator pentru bunul mers al lucrarilor pentru autostrazi. Masura s-a luat ca urmare a deciziei de a mari ritmul de lucru si de a obtine, in viitorul apropiat mai multe autostrazi la noi in tara.

Si totusi, doar atat? ..