Necesitatile razboaielor moderne au fortat producatorii de vehicule militare sa produca masini din ce in ce mai sofisticate, cel mai bun exemplu fiind masivul JLTV, inlocuitorul pe campurile de lupta al venerabilului Humvee.

Cu toate aceste, doctorul Juri E Postnikov crede ca exista o alternativa. Noul sau concept Partisan One evita tehnologiile de noua generatie si opteaza pentru un numar cat mai mare de masini pe drumuri intr-un timp cat mai scurt. Scopul final declarat este acela de a fi „cea mai buna masina pentru cele mai rele drumuri din lume”.

Juri E Postnikov declara chiar ca design-ul acestui model este primitiv in mod intentionat. Forma care seamana cu doua cutii a lui Partisan One duce aceasta logica la extrem, cu o parte frontala plina de unghiuri drepte si cu un compartiment pentru pasageri aproape rectangular.

Ca vehicul militar, cel mai important lucru la o masina este posibilitatea de supravietuire in caz de conflict armat.

Ideea principala din spatele acestei adevarate „cutii pe roti” pare sa fie modul incredibil de simplu de constructie. Juri Postnikov si-a imaginat, de asemenea, mai multe forme ale caroseriei, printre care o versiune mai scurta in trei usi, una mai lunga in cinci usi, dar si o varianta pickup.

Pentru o masina care nu a intrat inca in productie, compania producatoare vorbeste foarte mult despre longevitatea modelului Partisan One. Voi ce parere aveti? ­čÖé