Geely Auto, marca din cadrul grupului chinez Zhejiang Geely Holding Group Co. Ltd, introduce un nou automobil construit pe baza unei platforme deja bine cunoscute – CMA utilizată de VOLVO XC40, FY11 şi practic toate modelele Lynk & Co.

Noul Geely Preface este numit primul model realizat in baza limbajului stilistic Technology Geely 4.0, unul deosebit de asemanator in unele linii cu cele vazute pe masinile Volvo.

Din punct de vedere estetic, seria atractiilor o reprezinta grila supradimensionata a radiatorului in partea frontala, prize false de aer multiple, plus o capota cu nervuri pentru propulsorul din dotare.

Designul interior este unul original. Dupa volan in partea inferioara se ascunde un monitor, iar central este unul tactil de 12.3 inci pe care ruleaza sistemul multimedia.

Numarul de comenzi fizice este minim, desi climatizarea se controleaza printr-un set de butoane de la marginea plansei de bord.

Scaunele frontale sunt unele profilate, în stil sportiv.

Se mai remarca prezenta unui panou de incarcare wireless a telefoanelor compatibile, a unui sistem de iluminare ambientala, a unor porturi USB.

La momentul actual, singura unitate de propulsie anuntata este un benzinar turbo de 2.0 litri. Cutia de viteze este una robotizata cu sapte trepte si dublu ambreiaj, iar tractiunea pe puntea din fata.

Ulterior se vor lansa si motorizari hibride, mai performante, care ar putea fi combinate cu tractiune integrala.