Toyota Mirai a surprins pasionatii auto debutul noului electromobil alimentat cu hidrogen a fost o surpriza pentru presa.

In afara de aceasta, noua generatie Mirai a fost modificata complet in raport cu predecesorul, designul si silueta fiind schimbate cu o caroserie mai dinamica si mai clasica, in timp ce interiorul a avansat mult in materie de design si calitatea materialelor.

Noua generatie Toyota Mirai are la baza platforma modulara globala a niponilor TNGA, comuna cu noile generatii Camry, Prius si RAV4. Asta inseamna ca Mirai va oferi cam aceleasi senzatii in condus, pe care le pot oferi si aceste modele.

Masina asiatica va iesi in evidenta inclusiv printr-o grila frontala de dimensiuni generoase, jante din aliaj cu design turbionar si blocuri optice posterioare unite cu o banda iluminata din, LED-uri.

Un alt punct principal de atractie il reprezinta gazduirea pana la cinci persoane, care vor fi intampinati de instrumente de bord digitale, un display central cu diagonala de 12.3 inch, dar si tapiterie din piele, accente de culoarea bronzului sau trapa panoramica cu actionare electrica.