spalara janta anvelopa

Probabil pentru multi acest aspect era cunoscut, dar trebuie amintit ca jantele si anvelopele sunt cele mai murdare elemente de pe o masina. Pentru ca automobilul tau sa aibe un aspect placut, trebuie sa acorzi atentie jantelor si anvelopelor.

Ce va recomand?
Recomandarea mea este ca atunci cand spalati masina, jantele sa fie primele, fiind dupa cum am spus si mai sus, cele mai murdare componente de pe masina. Ideal este sa nu utilizati aceeasi carpa cand spalati restul caroseriei deoarece exista riscul sa va zgariati vopseaua. O alta recomandare ar fi sa nu folositi materiale dure sau acide pentru a indeparta petele de pe jantele din aliaj. Puteti folosii solutii speciale sau o solutie de apa cu sampon auto.

Dupa spalare este recomandat sa aplicati un strat protector de ceara, deoarece data viitoare cand veti dori sa curatati mizeria de pe jante acest proces va fi mult mai usor.

Nu uitati! Jantele si anvelopele trebuiesc curatate periodic, fiind elemente importante atunci cand vorbim de partea estetica a masinii.