masini colectie vedete

Te-ai intrebat vreodata ce masini au in colectie celebritatile internationale? Daca da, haideti sa vedem.

1. Manny Paquaio

Celebrul boxer Manny Paquaio este pasionat de SUV-uri iar in colectia lui intalnim modele precum Porsche Cayenne Turbo, Lincoln Navigator sau Mitsubishi Pajero V6. De asemenea, boxerul are si masini sport precum Mercedes SLK sau Ferrari 458 Italia.

2. Missy Elliot

Cantareata de muzica hip-hop, pe langa alte autovehicule, are in colectie un Lamborghini Diablo mov.

3. 50 Cent

In garajul lui 50 Cent se gasesc modele precum Pontiac G8 Special Edition, Ferrari F430 sau Lamborghini Murcielago.

4. Kanye West

Rapperul american Kanye West are in colectie automobile precum Mercedes-Benz SLR McLaren sau Aston Martin DB9.

5. Floyd Mayweather

Printre alte masini de lux, in garajul lui Floyd Mayweather gasim doua exemplare Rolls Royce Phantom identice, unul dintre ele fiind cadou din partea prietenului sau 50 Cent, dar si un Maybach 62.

6. Michael Jordan

In colectia celui mai mare jucator de baschet a tuturor timpurilor exista sau au existat masini precum Cadillac XLR-V ori Mercedes SLR McLaren 722 Edition.

7. Jerry Seinfeld

Actorul american are o colectie impresionanta de masini, dintre care ies in evidenta cele 47 de masini Porsche, printre care se numara si un 959, un 550 Spyder 550 sau primul 911 produs vreodata.

8. Lil Wayne

Rapperul american Lil Wayne detine un Bugatti Veyron, precum si un Rolls Royce Phantom si un Bentley Arnage.

9. Shaquille O’Neal

Fostul baschetbalist american are un garaj un SmartForTwo, ceea ce ne-ar putea amuza pe toti, insa pe langa aceasta mai gasim si un Cadillac Escalade sau un Lamborghini Gallardo.

10. Jay Leno

Cel mai mare colectionar de masini este fosta gazda a emisiunii Tonight Show, Jay Leno, care detine nu mai putin de 169 de automobine si 117 motociclete.

Cele mai remarcate masini din garajul sau sunt cele doua exemplare Doble Steam Car, un sedan si un roadster care au apartinut lui Howard Hughes sau unul dintre cele noua Chrysler-uri Turbine existente.