Americanii de la Callaway ii cauta o noua casa acestui exemplar extrem de rar denumit Callaway Speedster. Au fost produse doar 10 exemplare iar acesta i-a apartinut marelui regizor de la Hollywood, James Cameron.

Corvette-ul C3 este cea mai frumoasa si agresiva generatie a acestui model legendar, in opiniile multora. In 1984, C3-ul a fost inlocuit cu urmatoarea generatie, adica C4, care a reprezentat o mare schimbare, in mod deosebit la design.

Desigur, americanii au pastrat elementele specifice acestui model, insa liniile au fost mult cumintite. Tunerii au dezvoltat propriile lor versiuni de Corvette C4 iar printre cele mai exclusiviste trebuie sa fie cele 10 exemplare Callaway Speedster, una dintre ele v-o prezentam astazi.

Fiecare exemplar Callaway Speedster avea un pret pe masura, de exemplu cel din imagini a costat in 1991 nu mai putin de 185.525 de dolari. Dincolo de faptul ca este unul dintre cele 10 exemplare, masina din imagini mai are are un motiv pentru care este unica: a fost detinuta de James Cameron, celebrul regizor de la Hollywood care a semnat filme precum Titanic sau Avatar.