semn circulatie telefon mobil

Un artist din Suedia a instalat un nou semn de circulatie care este menit sa ii protejeze pe pietonii care merg pe strada cu ochii in telefonul mobil.

Telefonul mobil este o necesitate pentru fiecare dintre noi. Indiferent ca vorbim toata ziua la el sau il folosim pentru retelele de socializare el ne conecteaza la lumea virtuala unde ne derulam existenta.

In realitate insa, telefonul mobil poate fi un adevarat pericol, nu numai pentru soferi cat si pentru pietoni. S-au constat mai multe cazuri de accidente deoarece pietonii erau atintiti cu ochii in telefonul mobil.

Artistul suedez care a creat acest nou semn de circulatie a trecut printr-o situatie de acest gen. El era aproape sa fie lovit de o masina deoarece era concentrat asupra telefonului mobil. Prin urmare, in Suedia a aparut acest nou semn de circulatie care ii avertizeaza pe soferi ca intra intr-o zona in care pietonii sunt de obicei absorbiti de telefonul mobil. Initiativa artistului nu este una oficiala, prin urmare autoritatile au decis ca momentan ele sa fie scoase de pe strada.