Daca lumea automobilelor electrice a explodat in ultimii ani, iata ca extrema la care nu se astepta nimeni incepe sa-si faca si ea aparitia. E vorba dedespre masinile speciale pentru copii. Da, vorbim de masini cu 4 roti si un volan, cu propulsie electrica, la bordul carora se pot distra si deplasa copii cu varste cuprinse intre 5 si 9 ani.

In timp ce producatorii auto precum Tesla au dus masina electrica la un nivel de business urias, exista pe piata si alti producatori care tintesc un target putin mai diferit.

Desi momentan nu se cunosc multe detalii despre Actev si produsul lor numit Arrow Smart-Kart, putem spune ca este genul acela de companie care promite, ce debuteaza cu ajutorul unui start-up. Produsul lor principal este o masina cu doua motoare electrice de 250 de Wati fiecare, sasiu de otel si caroserie din fibra de sticla ce poate fi condusa de catre un sofer de 5-9 ani. Viteza maxima pe care o poate atinge acest kart electric este de 20 km/h.

Insa Actev Arrow Smart-Kart este mai mult decat un kart deoarece vine cu WiFi si sistem GPS, dar si cu o aplicatie ce le permite parintilor sa monitorizeze traseul copiilor, dar si viteza si siguranta, inclusiv ce arata senzorii meniti sa evite obstacolele, care franeaza masina pentru a nu exista riscul unui accident.