In luna mai a anului 2013, se vindea la licitatie un Shelby GT500 Super Snake pentru o suma fabuloasa: 1.300.000 de dolari. Si de atunci aceasta a ramas cea mai scumpa masina Ford, model Mustang, pe care banii au achizitionat-o candva. Chiar si asa, nu multa lume stie ca in luna ianuarie a aceluiasi an, un alt Mustang a fost scos la licitatie si, chiar daca cineva a ofertat 1,8 milioane de dolari, masina nu s-a vandut pentru ca suma rezervata nu a fost atinsa. Putem spune insa care este neoficial cea mai scumpa masina Ford Mustang. Green Hornet.

Dupa ce a fost restaurata la starea actuala, Green Hornet a fost cumparata in 1995 de catre Steve Davis, cel care acum este Presedintele casei de licitatii Barrett-Jackson. Masina a mai schimbat cativa proprietari, iar intr-un final a fost vanduta unui colectionar numit Marty Mazman, dupa care recumparata de Davis in 2004. Acesta i-a vandut masina lui Craig Jackson, seful cel mare de la Barrett-Jackson.

Privind aceasta masina unica in lume ca pe o investitie, Jackson a vrut sa vanda Green Hornet in 2013, in cadrul unei licitatii organizate chiar de el. Chiar daca automobilul a primit o oferta de 1,8 milioane de dolari, cea mai mare suma obtinuta de vreun Mustang vreodata, masina nu a fost vanduta. Si asta pentru ca Craig Jackson voia sa obtina peste 2,5 milioane de dolari pentru aceasta masina…

Momentan, Green Hornet a ramas in colectia sa, dar odata cu trecerea anilor, valoarea sa nu poate decat sa creasca. Chiar daca masina nu mai este originala, are un istoric bogat, atat de la Ford, cat si de la Shelby, si pentru ca este unica in lume poate fi declarata fara doar si poate, cel mai scump Mustang din univers.