Cel mai rapid SUV de pe Nurburgring, a iesit din atelierele Mansory. Pachetul include un splitter frontal de carbon, ornament din carbon pentru grila, o capota cu prize de aer incorporate, aripi evazate, jante cu diametrul de 24 de inch, praguri, difuzor de aer si patru terminatii pentru sistemul de evacuare.

Modelul german imparte platforma cu Lamborghini Urus, inclusiv motorul V8 de 4.0 litri, doar ca in cazul sau unitatea dezvolta 600 de cai putere si 800 Nm cuplu.

RS Q8 a devenit cel mai rapid SUV de pe legendarul circuit Nurburgring Nordschleife iar tunerii se ingramadesc sa dezvolte pachete de tuning care sa il faca si mai puternic.

Pentru interior, nemtii au pregatit accesorii din fibra de carbon si un volan Mansory.

Intre punctele sale forte se numara si eficienta, caci modelul este echipat cu un sistem mild-hybrid de 48 de volti si cu tehnologie cilinder-on-demand, ce dezactiveaza patru cilindri cand motorul nu este supus unei sarcini mari, permitand astfel economisirea de combustibil.

In ceea ce priveste performantele, suta de kilometri pe ora este atinsa acum in 3.3 secunde iar viteza de top a urcat la 330 de km/h.